Triotherm+ стана първият продукт на Meesenburg Group със сертификат от Cradle to Cradle

Triotherm+ стана първият продукт на Meesenburg Group със сертификат от Cradle to Cradle

 

Сред основните цели на Meesenburg Group е да разширява и укрепва пазарната си позиция в областта на устойчивостта и материалните иновации може би само иновациите.

Щастливи сме да съобщим, че профилът Triotherm+ на blaugelb вече е успешно сертифициран съгласно сребърния стандарт Cradle to Cradle® (C2C). Toй дава гаранция, че продуктът може да бъде качествено и безопасно рециклиран.

Cradle to Cradle® е вдъхновен от природата. Целта е не само значително да намалят отрицателните влияния от продуктите, но и да се остави положителен екологичен отпечатък. Това се отнася до продукти, процеси, сгради и градове. Цели се да са безопасни за хората, здравословни за околната среда и успешни за бизнеса.

„Очакваме с нетърпение много повече C2C сертификати за нашите blaugelb продукти и да дадем своя принос за непрекъснатите спестявания на CO2. Концепцията за икономиката на затворения цикъл е абсолютно важна и ориентирана към бъдещето за нас“, казва Мартин Меезенбург -  управител, директор и собственик на Meeзенбург Груп.

Процесът на сертифициране на Triotherm+ е преминал през общо 5 модула: здраве на материалите, цикъл на материалите, възобновяема енергия, управление на водите и социална отговорност.

Във всеки от тези модули се изготвила оценка на материала и процеса. Одитът и издаването на сертификат са извършени от сертифициращата организация Cradle to Cradle Products Innovation Institute (C2CPII) в Оукланд, Калифорния.

 

 

Meesenburg Bulgaria
 
   
София

Меезенбург България ЕООД София
1360, Ул. 3019, № 1, Склад №13

tel.: +359 2 423 82 65
M: +359 883 914 991
e-mail: denica@meesenburg.bg

Деница Бенова
Мениджър снабдяване

Пловдив

Меезенбург България ЕООД Пловдив
4000 Бул. Кукленско шосе №28


M: +359 883 914 994
e-mail: i.lazarov@meesenburg.bg

Илиян Лазаров
Търговски представител

Бургас

Меезенбург България ЕООД Бургас
8001 ул."Одрин" №17


M: +359 883 914 993
e-mail: b.dolev@meesenburg.bg

Бисер Долев
Търговски представител

  Начало

Фирмата

Каталози

Партньори

Новини

Контакти
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
Условията за ползване и Политиката на поверителност. Повече за бисквитките прочетете тук