Фирмата

Фирмата

Меезенбург България е представителство в страната ни на водещия специалист в продажбите на строителни материали и ключов партньор на фирмите от строителната индустрия Meesenburg Group със седалище Германия.
 

Мисия


Сред основните ни принципи е дългосрочното доверие. Фокусът на  компанията ни e в личните взаимоотношения с всички доставчици, клиенти и персонал.

Ние сме доказан и лоялен партньор за всички фирми от строителството и индустрията, специализирали в производството и монтажа на прозорци и врати, сигурност и обслужване около сградата. Консултираме и намираме за нашите клиенти възможно най-добрите индивидуални решения. За да подобряваме непрекъснато работата на нашите партньори, предлагаме системни решения и  множество иновации.

 

Визия


Работим всеки ден, за да направим света на нашите клиенти малко по-лесен. Стремежът ни е всеки наш партньор да може оптимално да се концентрира върху основните си компетенции. Постигаме го, като свързваме нашите канали за продажба и услуги по най-добрия начин.

Ценности

Ценности


Любопитство – интересът към клиента е това, което ни движи. Винаги искаме да намерим най-доброто възможно решение за нашите партньори. Поради тази причина, непрекъснато да следим промените в технологиите, науката и околната среда и усещаме “пулса” на времето.

Сътрудничество – за нас отношенията с нашите клиенти, доставчици и служители означават съвместна работа и дългосрочни партньорства, основани на доверие. За да се изследват и задоволяват индивидуалните нужди, е важен отворено и честен партньорски обмен. Затова винаги се фокусираме върху хората.

Професионализъм – ние винаги се стремим към най-висока производителност за нашите партньори. За да се отговори на това изискване, всички продукти, услуги и процеси трябва да бъдат проектирани по високопрофесионален начин. Дали за познания за продукти, специализирани познания в строителната индустрия или дигитализация: нашите партньори могат да разчитат на нас.

Meesenburg Group в България

Meesenburg Group в България


В България Meesenburg Group е от края на пролетта на 2018 г. Открива централен офис и склад в София и започва търговска  дейност през месец юни 2018 г. 

Само за 3 месеца фирмата открива офиси и складове в още три града в страната – Пловдив, Велико Търново, Бургас и започва да извършва доставки в рамките на 24 ч. в цялата страна. Към този момент фирмата има 13 служители и разполага на склад с повече от 8000 продукта.

Meesenburg Bulgaria
 
   
София

Меезенбург България ЕООД София
1360, Ул. 3019, № 1, Склад №13

tel.: +359 2 423 82 65
M: +359 883 914 991
e-mail: denica@meesenburg.bg

Деница Бенова
Мениджър снабдяване

Пловдив

Меезенбург България ЕООД Пловдив
4000 Бул. Кукленско шосе №28


M: +359 883 914 994
e-mail: i.lazarov@meesenburg.bg

Илиян Лазаров
Търговски представител

Бургас

Меезенбург България ЕООД Бургас
8001 ул."Одрин" №17


M: +359 883 914 993
e-mail: b.dolev@meesenburg.bg

Бисер Долев
Търговски представител

  Начало

Фирмата

Каталози

Партньори

Новини

Контакти
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
Условията за ползване и Политиката на поверителност. Повече за бисквитките прочетете тук