Меезенбург с присъствие в престижното списание Bauelemente

Меезенбург с присъствие в престижното списание Bauelemente

 

Щастливи сме да съобщим, че престижното европейско списание , специализирало в областта на дограмата, стъклата, обкова, фасадите и изолациите, включи премиум продукти на собствената ни марка blaugelb в своя майски брой. 

В него специално внимание е отделено на системата Triotherm+. Тя позволява да се прави бърз монтаж, без загуби или ограничения в планирането и изпълнението. Системата е  сертифицирана в клас RC2 и е преминала 32 теста за звукоизолация до 60dB за елементи с различни ширини, включително изолацията. Това позволява монтирането на елементи с високи звукоизолационни свойства без допълнителни звукоизолационни средства. Тествана в съответствие с инструкциите на ЕТВ като не са необходими допълнителни метални крепежни елементи за монтиране на изнесената конструкция. Системата успешно е преминала тестовете на ift Rosenheim и на Passive House Institute и има сертификати от тези институции.

Друг акцент в броя са термоизолационните профили на марката. Трите основни, които предлагаме, са: 

Термо-первазен профил blaugelb от пенополистирол (EPS)

Термо-первазен профил blaugelb се използва за създаване на наклон от 5° в областта на перваза. Поради директната връзка термо-первазен профил blaugelb и външния перваз на прозореца няма кухо пространство между двете, което означава, че външният перваз на прозореца е ефикасно шумоизолиран и използването на шумозащитната лента вече не е необходимо.

Изолационен профил blaugelb от силно пресован експандиран полистирол EPS

Профилът се отличава със своята издръжливост и стабилност, както и с бърз и лесен монтаж. Той осигурява топлоизолация и предотвратява образуването на студени мостове в стандартните пластмасови профили. Устойчив на деформация и не съдържа HFCKW, HFKW и HBCD. Специално проектиран за скрит монтаж под прага за осигуряване на топлоизолация.

Изолационен профил за цокъл PVC / EPS (твърда пяна от експандиран полистирол)

Изолационният профил за цокъл blaugelb PVC / EPS (експандирана твърда пяна от полистирол) може да се използва за максимална защита от топлина и влага на врати на къщи и балкони, изработени от дърво, дърво / алуминий, алуминий и пластмаса. Изолационният профил за цокъл blaugelb PVC / EPS се състои от сърцевина от твърда пяна от EPS и два слоя тополов шперплат, които отвън са покрити с покритие от PVC.

 

 

 


 

Meesenburg Bulgaria
 
   
София

Меезенбург България ЕООД София
1360, Ул. 3019, № 1, Склад №13

tel.: +359 2 423 82 65
M: +359 883 914 991
e-mail: denica@meesenburg.bg

Деница Бенова
Мениджър снабдяване

Пловдив

Меезенбург България ЕООД Пловдив
4000 Бул. Кукленско шосе №28


M: +359 883 914 994
e-mail: i.lazarov@meesenburg.bg

Илиян Лазаров
Търговски представител

Бургас

Меезенбург България ЕООД Бургас
8001 ул."Одрин" №17


M: +359 883 914 993
e-mail: b.dolev@meesenburg.bg

Бисер Долев
Търговски представител

  Начало

Фирмата

Каталози

Партньори

Новини

Контакти
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
Условията за ползване и Политиката на поверителност. Повече за бисквитките прочетете тук