Meesenburg Group взе участие в престижното изложение ВАU 2023 в Мюнхен

Meesenburg Group взе участие в престижното изложение ВАU 2023 в Мюнхен

 

Водещото световно търговско изложение за архитектура, материали и системи, което се проведе от 17-ти до 23-ти април, отбеляза рекордна посещаемост от 190 000 посетители и 2 260 изложители от 49 държави.

"BAU за пореден път доказа, че е и ще остане най-важната платформа за иновации и премиери в строителния сегмент. Въпреки четиригодишното принудително прекъсване, в Мюнхен се представиха повече компании от всякога. Това е много положителна тенденция, особено на водещите международни панаири, както се видя и през 2022 г.", коментираха изпълнителните директори Райнхард Пфайфер и Щефан Румел.

Meeзенбург взе участие както със собствен щанд, така и с присъствие на щанда на ift Rosenheim със системата за изнесен монтаж. Гостите на изложението имаха възможност да се запознаят отблизо с новата иновативна система за течна изолация FLK (на полиуретанова основа правеща връзка с битума), както и нов сегмент в гамата на фирмата, а именно соларни панели, инвертори, батерии и термопомпи.

За управлението на фирмата като IT решения бяха представени Приложението Craft box за менажиране на предприятието и Модул към програмата Orgadata за изчисляване на необходимите материали за системите "Triotherm +" и "All in one". 

По време на BAU 2023 в Мюнхен, IBU (Institut Bauen und Umwelt e.V.) официално представи първите шест верифицирани "Декларации за екологични продукти" (EPD) за продукти и услуги, свързани със строителството. В престижната селекция са продукти на нашата собствена марка blaugelb.

Компанията се включи активно в целите, които бяха фокус на събитието.  

Сред тях бяха грижата за природата в контекста на архитектурата и строителството, намаляване на емисиите на CO2, подобряване на енергийната ефективност на строителни материали, компоненти и сгради, използване на възобновяеми суровини и/или с висок дял на рециклирани материали, продукти и конструкции, които подобряват устойчивостта и рециклирането и пестят ресурси в съответствие с подхода „Cradle to Cradle “, „Зелени” фасади и технологии за подобряване качеството на въздуха и микроклимата, адаптивни слънцезащитни системи, които ограничават енергийния глад на климатиците и предпазват от горещи вълни и много други.

 

Meesenburg Bulgaria
 
   
София

Меезенбург България ЕООД София
1360, Ул. 3019, № 1, Склад №13

tel.: +359 2 423 82 65
M: +359 883 914 991
e-mail: denica@meesenburg.bg

Деница Бенова
Мениджър снабдяване

Пловдив

Меезенбург България ЕООД Пловдив
4000 Бул. Кукленско шосе №28


M: +359 883 914 994
e-mail: i.lazarov@meesenburg.bg

Илиян Лазаров
Търговски представител

Бургас

Меезенбург България ЕООД Бургас
8001 ул."Одрин" №17


M: +359 883 914 993
e-mail: b.dolev@meesenburg.bg

Бисер Долев
Търговски представител

  Начало

Фирмата

Каталози

Партньори

Новини

Контакти
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
Условията за ползване и Политиката на поверителност. Повече за бисквитките прочетете тук