Меезенбург България на работно посещение в Германия

Меезенбург България на работно посещение в Германия

 

През месец юни Меезенбург България организира посещение на част от експертите си, в компанията на настоящи или бъдещи партньори в град Бишофсверда – Германия. Целта на визитата бе всички отблизо и с детайли да се запознаят с новия експортен склад и новата производствена линия. Сред гостите ни бяха някои от водещите български производители на дограми и фасади, архитекти, с които работим и други специалисти.

Ние уважаваме експертите, с които си партнираме и държим винаги да са в течение с постиженията и удобствата на производството, за да улесним и собствения им работен процес. Това са част от принципите на Мезенбург.

Всички се запознаха със значително по-големия склад, който дава възможност за повече запаси. Бяхме впечатлени и от допълнителната гъвкавост при производството на специфични продукти за всички видове системни профили за дограми на пазара. Новата производствена линия помага уширителните профили и транспортните профили да са индивидуално съобразени спрямо различните видове профили за дограми. Изработените по поръчка решения за свързване са най-важните акценти на производствената система и нашите партньори отблизо се запознаха с всички нейни предимства.

В работната програма бе предвидено и посещение на тестовия център INNOPERFORM, където бе направен тест за издръжливост на котвите от системата Protect на Blaugelb. Те доказаха, че са ефективно решение за монтаж и регулиране на дървени, PVC и алуминиеви прозорци.

Meesenburg Bulgaria
 
   
София

Меезенбург България ЕООД София
1360, Ул. 3019, № 1, Склад №13

tel.: +359 2 423 82 65
M: +359 883 914 991
e-mail: denica@meesenburg.bg

Деница Бенова
Мениджър снабдяване

Пловдив

Меезенбург България ЕООД Пловдив
4000 Бул. Кукленско шосе №28


M: +359 883 914 994
e-mail: i.lazarov@meesenburg.bg

Илиян Лазаров
Търговски представител

Бургас

Меезенбург България ЕООД Бургас
8001 ул."Одрин" №17


M: +359 883 914 993
e-mail: b.dolev@meesenburg.bg

Бисер Долев
Търговски представител

  Начало

Фирмата

Каталози

Партньори

Новини

Контакти
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
Условията за ползване и Политиката на поверителност. Повече за бисквитките прочетете тук