Meesenburg² – професионалният портал за архитекти и експерти в строителството

Meesenburg² – професионалният портал за архитекти и експерти в строителството

 

Качествената и бърза комуникация с клиентите  - формулата за успех във всеки бизнес. От Meesenburg Group знаем това и работим над него ежедневно. Това е основният импулс, който стои зад реализирането на най-новия продукт на компанията - порталът Meesenburg². По модерен и интерактивен начин, той обединява отделите на компанията на едно място и максимално скъсява дистанцията с клиентите, независимо от това в коя част на света се намират. Състои се от три основни елемента - 3D шоурум, webinar forum и planning forum.

3D шоурумът

3D шоурумът дава възможност да се симулира движение на вече инсталирани системи на всеки етап от процеса на сглобяване и да се видят от всички посоки. Това максимално доближава висококачествените продукти на компанията до нейните клиенти. Основното предимство е, че чрез тях се избягва нуждата от пробен монтаж, което спестява изключително много ресурс под формата на време и средства. Той предлага разширен изглед на отделните макети гарантира, че можете да разгледате моделите на всеки етап от началото до края и по този начин да разберете къде точно и кои компоненти на съответната система са инсталирани.

Форумът за планиране 

Шоурумът се допълва и от още една секция - форумът за планиране. Неговата цел е да даде подробна информация за съответните системи, показани в шоурума, но от друга страна – той е изключително полезен инструмент за работата на архитектите и конструкторите. Предлага възможно най-добрата поддръжка и предоставяне на BIM данни за системата Blaugelb Triotherm+, както и всички сертификати за тестване, документация, инструкции, видеоклипове и други.

Уебинар форумът

Сред основните принципи на Meesenburg Group e да намира най-работещите решения за своите клиенти, но и същевременно да ги консултира и подпомага. Тази цел е заложена и в уебинар форума. Актуални теми, практически проблеми при обработката или спазване на указанията – всичко това е внедрено във висококачествени уеб базирани събития. Събития, чиито фокус не е продажбата, а намирането на решения. 

 

Meesenburg Bulgaria
 
   
София

Меезенбург България ООД София
1360, Ул. 3019, № 1, Склад №13

tel.: +359 2 423 82 65
M: +359 883 914 991
e-mail: denica@meesenburg.bg

Деница Бенова
Мениджър снабдяване

Пловдив

Меезенбург България ООД Пловдив
4000 Бул. Кукленско шосе №28

tel.: +359 2 423 82 65
M: +359 883 914 994
e-mail: t.todorov@meesenburg.bg

Тодор Тодоров
Търговски представител

Бургас

Меезенбург България ООД Бургас
8000 ул."Одрин" №40

tel.: +359 2 423 82 65
M: +359 883 914 993
e-mail: d.zhelev@meesenburg.bg

Добромир Желев
Търговски представител

  Начало

Фирмата

Каталози

Партньори

Новини

Контакти